Jak usunąć własny plakat kontaktu na iPhonie z udostępniania innym osobom?
Aby przestać udostępniać swój plakat kontaktowy, otwórz Ustawienia i dotknij Kontakty. Wybierz Udostępnianie nazwy i zdjęcia, a następnie wyłącz tę opcję. Odbiorcy przestaną widzieć Twoje niestandardowe zdjęcie, styl nazwy i grafiki, a zamiast tego zobaczą zapisane dane lub inicjały. Twój plakat pozostaje na urządzeniu, a przyszłe zmiany pozostaną prywatne, dopóki ponownie nie włączysz udostępniania. Przejdź…